SeeMee kleding waarin je gezien wordt en gezien mag worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00

De Dames werkzaam bij textieldrukkerij John’s Wear in IJsselmuiden zijn hun eigen kledinglijn begonnen. Zij zagen dat de populariteit van unieke kleding en new branding stijgende was en dachte dat kunnen wij ook.

In overleg John zijn de dames gestart en hebben vele leuke ontwerpen gemaakt.

Waarom de naam SeeMee?
“Bij het bedenken van de naam bedachten we dat John vaak tegen ons zegt “Ik zie je” Daarmee verteld hij dat hij onze kwaliteiten ziet en ziet wie we zijn. Ook vinden wij het leuk om de naam SeeMee te gebruiken om te vertellen dat je gezien mag worden, dat je er toe doet en ieder mens er mag zijn. SeeMee staat voor vriendschap, jezelf mogen zijn. Trots en hoop.”

John's wear textieldrukker met een warm hart.

SeeMee is onderdeel van John's Wear een onderneming van John en Alette.
Naast de 4 vaste medewerkers bied John's wear nog een aantal beschutte werkplekken en werkervaringsplekken aan.
Maatschappelijk en sociaal ondernemen staat hoog in het faandel. Wij zien vaak dat als je mensen vertrouwen geeft en ruimte om te groeien,dat er hele mooie dingen gebeuren. Mensen in hun waarde laten,zien wat ze kunnen en aansturen op hun kwaliteiten.
Waardevol mee mogen en kunnen draaien in het proces. werk doen die er toe doet. het gevoel om als persoon er toe te doen. Dat vinden wij belangrijk.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Denkt u in aanmerking te komen voor een beschuttewerkplek og zoekt een werkervaringsplek? neem gerust contact met ond op.
John Ruitenberg 038-3332234

Over SeeMee


Waarom de naam SeeMee. Bij het bedenken van de naam bedachten we dat John vaak tegen ons zegt “Ik zie je” Daarmee verteld die dat hij onze kwaliteiten ziet en ziet wie we zijn. Ook vinden wij het leuk om de naam SeeMee te gebruiken om te vertellen dat je gezien mag worden, dat je er toe doet en ieder mens er mag zijn.
SeeMee staat voor vriendschap, jezelf mogen zijn. Trots en hoop.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.