Uitzenden

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. SeeMe biedt voor ieder gewenste duur personeel aan. Ons tarief is inclusief reserveringen voor vakantiedagen, vakantiegeld, feestdagen en kort verzuim.

Voordelen van uitzendkrachten

1. SeeMe zoekt op basis van uw wensen de juiste personeel. Hierdoor hoeft u geen tijd te besteden aan werving en selectie. Uitzendkrachten worden door ons begeleid.

2. Op ieder gewenste moment kunt u uitzendkrachten inzetten wanneer u dat nodig heeft.

3. SeeMe kent de markt goed, beschikt over een uitstekend netwerk en heeft toegang tot een grote groep werkzoekenden.

4. U hoeft zich geen zorgen te maken om administratieve werkzaamheden. U geeft alleen de gewerkte uren van de uitzendkracht aan. SeeMe doet de rest!

5. Wilt u een uitzendkracht voor een langere periode ‘’uitproberen’’? Dat kan!

6. Indien een uitzendkracht goed bevalt en u wilt hem of haar in dienst nemen, is dat eveneens mogelijk bij SeeMe. Aan tafel is alles bespreekbaar.

Detacheren

Detacheren en uitzenden lijken erg veel op elkaar, maar hebben degelijk grote verschillen. De meest duidelijke overeenkomst is dat ze beiden een flexibele arbeidsvorm hebben. Een voordeel van detachering is dat wanneer je in een piekmoment zit en snel personeel nodig hebt, je een gedetacheerde werknemer kunt inhuren. Dit scheelt tijd en financiële investering in werving en selectie van kandidaten. SeeMe kijkt graag naar de mogelijkheden met u.

Werving en selectie

Bij SeeMe kunt u terecht voor