SeeMee kleding waarin je gezien wordt en gezien mag worden.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Download algemene voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden,
SeeMee is onderdeel van John's Wear vof 

Algemene Verkoopvoorwaarden

1. Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen. Indien u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van JOHN'S WEAR
2. Prijs
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld,incl BTW, excl.verzendkosten.


3. Betalen
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een e-mailbevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten.
De betaling dient vooraf verzending plaats te vinden. De verschillende keuzes worden u geboden bij het bestellen en betalen van het artikel/ de artikelen.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo mogelijk binnen 7werkdagen verzonden of anders indien met de klant overeengekomen. Mocht het artikel niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben zal dit per e-mail aan u worden meegedeeld.

Bestellingen rechtstreeks gedaan in de winkel via E-mail of telefonisch,dienen betaald te worden bij afhalen of voor verzending.producten worden niet geleverd bij achterwege blijven van betaling of anders indien met klant overeengekomen.
 
4. Verzenden
Binnen Nederland:
Voor bestellingen tot 10 kg wordt er € 6.95 verzendkosten in rekening gebracht (alleen binnen Nederland).
Een verzending onder rembours kost € 15,45 + 1,2% van het factuurbedrag. Het totaalbedrag betaald u aan de postbode die het pakket komt aanbieden.

Bestellingen boven dit gewicht worden in overleg met de klant verzonden of bezorgd tegen een vooraf overeengekomen vergoeding.

5. Bestellingen afhalen
Indien u een bestelling plaatst die u zelf wenst af te halen, ontvangt u na plaatsing van de bestelling, een e-mail met het verzoek telefonisch contact op te nemen. De bestelling dient bij afhalen contant te worden voldaan.

6. Annulering
U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van een bestelling te annuleren, zonder extra kosten, m.u.v. de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. De consument heeft vanaf de dag van levering nog 14 dagen bedenktijd waarin hij/zij de goederen zonder opgave van reden mag retourneren en waarvoor alleen verzendkosten in rekening zullen worden gebracht. Annuleren doet u via de contactpagina van deze website. Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug wanneer het artikel nog niet naar u verstuurd is. Indien u de bestelling niet binnen 14 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingspichtig.

7. Retourrecht
Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. U moet het artikel als retour aanmelden via de contactpagina van deze website. JOHN'S WEAR zal de retourzending bevestigen, waarna u het artikel kunt terugsturen. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door u betaalde bedrag incl verzendkosten worden uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst terug betaald.Dit met uitzondering van speciaal gemaakte producten.Wanneer hier klachten over bestaan,dient u contact op de te nemen met JOHN'S WEAR.

8. Aansprakelijkheid
JOHN'S WEAR is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens , garantie en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. JOHN'S WEAR is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Indien u wenst kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het tarief van TNT Post. Vermeld dit onder opmerkingen bij de bestelling. De extra kosten van deze service worden aan de koper doorberekend.

9. Wijzigingsrecht 
JOHN'S WEAR behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. JOHN'S WEAR behoudt zich het recht voor om bestellingen waarin fouten zijn geslopen te wijzigen naar juiste gegevens. De klant wordt hiervan op de hoogte gesteld en kan op basis van de wijziging een bestelling wijzigen en/of annuleren. Fouten op de website zijn altijd voorbehouden. Aan de gegevens op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

10. Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van JOHN'S WEAR opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt JOHN'S WEAR uw gegevens voor het toesturen van mailings. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan kunt u dit bij ons aangeven via de contactpagina op deze website. Uw gegevens worden dan uit ons systeem verwijderd. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op de privacy. Indien u geen bezwaar heeft ingediend, gaat JOHN'S WEAR er van uit dat wij uw gegevens mogen gebruiken voor de in dit artikel vermelde doelstellingen.

11. Kopieren gegevens website
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van JOHN'S WEAR worden gekopieerd, verspreid op gebruikt worden voor eigen of bedrijfsdoeleinden.

12. JOHN'S WEAR Kan vragen om een goedkeuring van het art-werk of proefbedrukking. Bij goedkeuring kan geen aanspraakgemaakt worden op fouten in een speciaal gemaakt product.
Ondanks het zorgvuldig werken en er alles aandoen om de producten naar wens te maken en te verzenden,dient u bij levering de producten na ontvangst te controleren op evt gebreken en dit dan ook binnen 7 dagen te melden aan JOHN'S WEAR. Na deze tijd kan er geen aanspraak gemaakt worden op het retourneren of vergoeding van de producten.
 

Over SeeMee


Waarom de naam SeeMee. Bij het bedenken van de naam bedachten we dat John vaak tegen ons zegt “Ik zie je” Daarmee verteld die dat hij onze kwaliteiten ziet en ziet wie we zijn. Ook vinden wij het leuk om de naam SeeMee te gebruiken om te vertellen dat je gezien mag worden, dat je er toe doet en ieder mens er mag zijn.
SeeMee staat voor vriendschap, jezelf mogen zijn. Trots en hoop.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.